Vánoční punč

4. října 2008 v 16:50 | Asi Já |  Recepty
Ingredience:
1 litr červeného nebo bílého vína
40 dkg moučkového cukru
2 punčové trestě
kůra z 1 citronu a pomeranče - nožem okrájíme
Postup přípravy:
1.Vše dáme do okurkové lahve, promícháme, zakryjeme hrdlo alobalem a za občasného protřepání necháme 10-14 dnů uzrát. Po rozpuštění cukru slijeme přes filtr do menších lahviček. V chladu vydrží i 2 roky.
22.02.2005
  • Množství:

    pro 5 osob
  • Doba přípravy:

    15 min
  • Doba vaření:

    0 min
  • Hotovo za:

    10 dní 0 min
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama